Відгук 2 на дисертаційну роботу Давидюк Л.П.

Автор(и)

  • Ju.O. Get'manenko Донбаська державна машинобудівна академія МОН України, м. Краматорськ

Анотація

На сучасному етапі світогосподарського розвитку, під впливом глобалізаційних зрушень, відбуваються процеси зміни кількісних та якісних характеристик функціонування ринків праці країн, залучених до процесів міждержавної взаємодії.

Інтеграція країн до міжнародного ринку праці передбачає всебічне врахування тенденцій та особливостей його розвитку, форм та механізмів регулювання. Незважаючи на те, що вплив глобалізації на збалансування та стабілізацію національних ринків праці є доволі неоднозначним і спричиняє нерівні соціальні наслідки для життєвого рівня населення різних країн світу, в умовах прагнення країн до включення до міжнародного ринку формується певний перелік вимог, які висуваються до кваліфікації робочої сили на ринку праці, та встановлюється певний рівень якості праці, який відповідає сучасному рівню економічного світового розвитку. Тож, розвиток глобальної економіки, беззаперечно, змінює організацію міжнародного ринку праці й обумовлює підвищення вимог до якості робочої сили.

Враховуючи вищезазначене, актуальність представленої дисертантом роботи, в якій досліджено концептуальні основи розвитку міжнародного ринку праці в умовах глобалізації та запропоновано науково-практичні рекомендації щодо регулювання міжнародного ринку праці з урахуванням впливу глобалізаційних зрушень, не викликає сумнівів.

Біографія автора

Ju.O. Get'manenko, Донбаська державна машинобудівна академія МОН України, м. Краматорськ

к.е.н., доцент кафедри фінансів

##submission.downloads##

Опубліковано

2015-11-16

Номер

Розділ

Відгуки на дисертаційну роботу