Відгук 2 на дисертаційну роботу Симонян А.В.

Автор(и)

  • S.B. Melnyk Національний університет «Одеська юридична академія»

Анотація

Гарантоване Конституцією України право людини на доступну та якісну медичну допомогу забезпечується через широку мережу закладів охорони здоров’я, наукових, науково-практичних установ сфери охорони здоров’я, інших суб’єктів господарювання різних форм власності, які займаються медичною практикою.

Прийняття зазначених нормативно-правових актів суттєво впливає на правовий статус суб’єктів господарювання, що займаються медичною практикою, та потребує дослідження як на предмет відповідного наукового обґрунтування, так і для підготовки пропозицій з удосконалення законодавства в цій сфері.

Дисертаційна робота A.B. Симонян є першим комплексним дослідженням господарсько-правового статусу суб’єкта медичної практики, на основі якого розроблено нові та доопрацьовано відомі положення щодо такого статусу і підготовлено пропозиції, у тому числі щодо законодавчих новел, які спрямовані на його удосконалення.

Про актуальність дисертаційної роботи Асміни Вазгенівни Симонян свідчить і її зв'язок з науковими програмами, планами, темами: вона виконана відповідно до плану науково-дослідної роботи юридичного факультету Донецького національного університету імені Василя Стуса у межах теми «Розвиток правової системи України: стан та перспективи»

Біографія автора

S.B. Melnyk, Національний університет «Одеська юридична академія»

кандидат юридичних наук, доцент, професор кафедри господарського права і процесу

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Відгуки на дисертаційну роботу