Відгук 1 на дисертаційну роботу Уралової Ю.П.

Автор(и)

  • N.B. Patsuriia Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Анотація

Актуальність теми дослідження. Тема дисертаційної роботи присвячена актуальним у господарсько-правовій науці теоретичним та практичним проблемам правового регулювання посередницької діяльності у сфері страхуванні.

Із здобуттям Україною незалежності, розпочалися глобальні соціально-економічні перетворення, пов’язані із трансформаційними процесами переходу від планової економіки до ринкових засад господарювання. Це призвело до скасування державної монополії на страхування і появи приватних страхових компаній.

Аналіз положень, пропозицій та висновків запропонованої на розгляд дисертації дозволяє визнати їх достатню обґрунтованість та достовірний характер, наявних як у самому предметі та завданнях роботи, так і в отриманих результатах належного рівня наукової новизни.

Новизна результатів наукового дослідження полягає в тому, що на основі ґрунтовного дослідження посередницької діяльності у сфері страхування доопрацьовано раніше відомі та розроблено нові положення щодо цієї , діяльності і підготовлено пропозиції з удосконалення відповідного законодавства.

Біографія автора

N.B. Patsuriia, Київський національний університет імені Тараса Шевченка

доктор юридичних наук, доцент, професор кафедри господарського права юридичного факультету

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Відгуки на дисертаційну роботу