Відгук 1 на дисертацію Рябова Д.С.

Автор(и)

  • Т.В. Степанова Одеський національний університет імені І.І. Мечникова

Анотація

Юридичне обслуговування суб'єктів господарювання є надзвичайно важливою складовою становлення правової держави та укріплення законності і правопорядку, незважаючи на різні негаразди та виклики, які ставить сьогоднішній день перед вітчизняною правовою спільнотою. Юридичне обслуговування допомагає забезпечити відповідність діяльності компанії всім вимогам закону, ідентифікувати потенційні юридичні ризики та проблеми, які можуть виникнути в процесі діяльності суб'єкта господарювання, та розробляти стратегії їх уникнення або зменшення. Юридичне обслуговування також важливе під час проведення переговорів, укладення угод, реорганізації підприємства, фінансових операцій та інших ключових подій для бізнесу.
Наукове дослідження у сфері юридичного обслуговування суб’єктів господарювання є важливим інструментом для підвищення якості правової підтримки бізнесу, розвитку сфери права та сприяння розвитку ефективних стратегій управління правовими ризиками. По-перше, це дозволяє вдосконалювати та розвивати правові настанови, що стосуються підприємництва. По-друге, дозволяє виявляти та аналізувати найкращі практики в напрямі юридичного обслуговування суб'єктів господарювання, що допомагає встановлювати стандарти, які підвищують якість послуг та дозволяють суб'єктам господарювання знаходити оптимальні рішення у правових питаннях. По-третє, інсайти, отримані внаслідок наукових досліджень, допомагають суб'єктам господарювання удосконалювати свої юридичні стратегії, що сприяє підвищенню їх конкурентоспроможності та ефективності на ринку.
З урахуванням вищезазначеного можна із впевненістю підсумувати, що обрана тема дисертаційного дослідження є актуальною, має теоретичну та практичну значимість, оскільки обґрунтування нових науково-теоретичних положень щодо юридичного обслуговування суб’єктів господарювання та розробка напрямів удосконалення законодавчого регулювання цих питань мають на даному етапі становлення української державності та економічної незалежності важливе значення.

Біографія автора

Т.В. Степанова , Одеський національний університет імені І.І. Мечникова

доктор юридичних наук, професор, завідувач кафедри конституційного права та правосуддя

Опубліковано

2024-01-18

Номер

Розділ

Відгуки на дисертаційну роботу