Відгук 2 на дисертацію Алярової А.В.

Автор(и)

  • Т. П. Збрицька Одеський національний економічний університет

Анотація

Актуальність трансформації технологій менеджменту персоналу в умовах диджиталізації ринку праці полягає в необхідності пристосування до нових умов, покращенні ефективності та забезпеченні конкурентоспроможності компаній у цифрову еру. Застосування цифрових інструментів та розуміння цифрових процесів стають ключовими факторами успіху в управлінні персоналом.
Враховуючи вищезазначене, представлена дисертантом Аляровою Аліною Вагіфовною робота на тему «Трансформація технологій менеджменту персоналу в умовах діджиталізації ринку праці» є надзвичайно актуальною, оскільки допоможе компаніям пристосовуватися до умов, що швидко змінюються, й забезпечити успіх у незвичайних ситуаціях.
Дисертаційна робота Алярової Аліни Вагіфовни є самостійним, завершеним науковим дослідженням, що пропонує вирішення важливого наукового та практичного завдання – теоретико-методологічних та практичних підходів щодо трансформації технологій менеджменту персоналу в умовах діджиталізації ринку праці та під час воєнного стану.

Біографія автора

Т. П. Збрицька , Одеський національний економічний університет

кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри управління персоналом та економіки праці

Опубліковано

2024-02-12

Номер

Розділ

Відгуки на дисертаційну роботу