Відгук 2 на дисертацію Бевз Ю.В.

Автор(и)

  • Н. В. Мішина Національний університет «Одеська юридична академія»

Анотація

Після введення воєнного стану в Україні політичні партії функціонують в нових для себе умовах. Так як відповідного досвіду самообмеження власної діяльності українські політичні партії не мали, нові напрацювання у цьому напрямі слід всіляко вітати та заохочувати.
В Україні у цілому доволі небагатий у часовому вимірі позитивний досвід функціонування політичних партій у їх сучасному розумінні за умов демократичного державного режиму. А тому звернення до питань організації та діяльності політичних партій як в Україні, так і в зарубіжних країнах, є актуальним та своєчасним.
Українське громадянське суспільство є надзвичайно активним – чим дальше, тим більше. У зв'язку з цим дослідження такого його важливого інституту, як інститут політичних партій, є внеском у комплексні творчі розробки у цьому напрямі.
Окреслене підтверджує актуальність дисертаційної роботи Бевз Ю. В. «Конституційно-правові засади організації та діяльності політичних партій», яке присвячене проблемам, актуальним як з точки зору теорії конституційного права, так і практики сучасного державотворення.

Біографія автора

Н. В. Мішина , Національний університет «Одеська юридична академія»

доктор юридичних наук, професор, професор кафедри конституційного права

Опубліковано

2024-03-20

Номер

Розділ

Відгуки на дисертаційну роботу