Відгук 2 на дисертаційну роботу Михальської В.В.

Автор(и)

  • O.V. Batrymenko Київський національний універститет імені Тараса Шевченка

Анотація

З часів закінчення Другої світової війни збройні конфлікти є повсюдним явищем, невід'ємною частиною політичної практики. В умовах трансформації сучасних збройно-політичних конфліктів, коли конфлікти відзначаються асиметричністю, важко піддаються управлінню, характеризуються різкими переходами від ескалації до деескалації і навпаки, визначення важливої ролі постконфліктного будівництва як остаточного етапу, необхідного для врегулювання конфлікту, є важливим як на науковому, так і на прикладному рівнях.

Важливим доробком у напрямку розкриття значення постконфлітктного будівництва для врегулювання конфлікту є робота Михальської Валерії Владиславівнн.

Проаналізувавши актуальність проблематики та наявні теоретико- методологічні підходи до предмета дослідження, авторка визначила ключові питання та поняття, навколо яких зосередила своє дослідження. Тому структура роботи побудована достатньо логічно, а кожен із розділів завершується обґрунтованими висновками та відповідними посиланнями у тексті.

Біографія автора

O.V. Batrymenko, Київський національний універститет імені Тараса Шевченка

доктор політичних наук, професор, професор кафедри політології

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Відгуки на дисертаційну роботу