Відгук 1 на дисертаційну роботу Павлюка С.М.

Автор(и)

  • B.V. Derevianko Донецький юридичний інститут МВС України

Анотація

В умовах нових викликів на шляху розвитку транспортної системи України, необхідності її модернізації, інтеграції до європейської транспортної системи, створенні Єдиного європейського транспортного простору, заснованого на поєднанні різних видів транспорту, змінюється вектор правового регулювання перевезення вантажів у прямому змішаному сполученні. У зв’язку з цим перевезення вантажів у прямому змішаному сполученні (мультимодальні перевезення) набувають усе більшого значення, а формування відповідної правової основи стає пріоритетним напрямком удосконалення вітчизняного законодавства.

Обрана тема дисертаційного дослідження має і доктринальну цінність. Незважаючи на те, що питання перевезення вантажів у прямому змішаному сполученні вже ставали предметом відповідних досліджень у науці господарського права, дисертантом на основі аналізу наукових досягнень, відповідного законодавства та практики його застосування обґрунтовано нові наукові положення та розроблено пропозиції щодо вдосконалення правового регулювання перевезення вантажів у прямому змішаному сполученні в нових соціально-економічних умовах.

Викладене вказує на те, що тема дисертації «Правове регулювання перевезення вантажів у прямому змішаному сполученні» є актуальною, має як теоретичну, так і практичну цінність.

Біографія автора

B.V. Derevianko, Донецький юридичний інститут МВС України

доктор юридичних наук, пофесор, професор кафедри гсподарсько-правових дисциплін

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Відгуки на дисертаційну роботу