Відгук 2 на дисертаційну роботу Горячової Н.В.

Автор(и)

  • A.V. Nechyporuk Державний університет інфраструктури та технологій

Анотація

Інтелектуальні інвестиції на підприємстві займають важливе місце у підтримці та зростанні економічного потенціалу не тільки підприємства, але й держави. Без інтелектуальних інвестицій неможливо реалізувати поставлені задачі на підприємстві, провести модернізацію, що підвищить технологічний рівень як підприємства, так і галузі в цілому та дасть можливість для збільшення валового національного продукту, підвищить рівень конкурентоспроможності на зовнішньому ринку, а також виконання соціальних програм і високої заробітної плати працівникам.

Нові технологічні процеси на підприємствах неможливі без інтелектуальних інвестицій, особливо це стосується галузі вагонобудування, яка потребує нових змін в технологічних та конструкторських розробках. Так, не тільки великі підприємства України, але й малі підприємства розробляють свою інноваційну стратегію, виходячи із внутрішніх та зовнішніх факторів.

Враховуючи стан та ситуацію, в якій опинилась вагонобудівна галузь тема дисертаціє є актуальною на сьогоднішній день не тільки для галузі вагонобудування, яка потребує нових поглядів, підходів, методів, але й для керівного апарату АТ «Укрзалізниця». Вкладання коштів у розвиток інтелектуальних інвестицій є вигідним проектом, так, наприклад, Китай, який в 2020 р. вийшов на перше місце за витратами на інноваційну діяльність, а також зайняв перше місце по інноваційній діяльності та вказує на те, що вкладання коштів у розвиток інтелектуальних інвестицій вигідно для країни. Галузь вагонобудування можливо не тільки відродити, але й мати прибуток в бюджет України, але все це можливо завдяки правильному підходу та правильно вибраній стратегії, що розроблено в дисертаційній роботі.

Біографія автора

A.V. Nechyporuk , Державний університет інфраструктури та технологій

кандидат економічних наук

##submission.downloads##

Опубліковано

2020-11-12

Номер

Розділ

Відгуки на дисертаційну роботу