Відгук 1 на дисертаційну роботу Боровицького О.А.

Автор(и)

  • A.R. Krusian Київський інститут інтелектуальної власності та права Національного університету "Одеська юридична академія"

Анотація

Сфера правосуддя є одним із якісних показників сталого розвитку України як суверенної та незалежної, демократичної, соціальної, правової держави. При цьому, саме процеси становлення незалежного, справедливого, неупередженого суду, забезпечення гарантованого доступу до суду, створення сприятливих умов для реалізації права на судовий захист, що спрямовано на реалізацію принципу верховенства права, стали, на жаль, досить тривалими та напруженими.
У цьому контексті тема дисертаційного досліження О.А. Боровицького є вдалим вибором, має беззаперечну актуальність і суттєве значення як у теоретичному аспекті - для розвитку вітчизняної науки конституційного права, так і з практичної точки зору - для розробки пропозицій з удосконалення конституційно-правового регулювання діяльності Вищої ради правосуддя, забезпечення принципів верховенства права і принципу незалежності суду і суддів.

Біографія автора

A.R. Krusian , Київський інститут інтелектуальної власності та права Національного університету "Одеська юридична академія"

доктор юридичних наук, професор, завідувачка кафедри конституційного, адміністративного та міжнародного права

##submission.downloads##

Опубліковано

2020-12-14

Номер

Розділ

Відгуки на дисертаційну роботу