Відгук 1 на дисертаційну роботу Осмоловської А.О.

Автор(и)

  • Ya.B. Turchyn Національний університет «Львівська політехніка»

Анотація

Інформаційні процеси в сучасному світі вказують на те, що ми живемо у світі «постправди». Провідні країни, використовуючи усі можливі канали масової комунікації, формують порядок денний у міжнародних відносин, переслідуючи власні цілі та контролюючи глобальний інформаційний простір. Відкритий доступ до будь-якої інформації розмиває значимість експертних думок та репутаційних характеристик суб’єктів світової політики. Зміна інформаційного дискурсу навколо України після подій 2014 року, а також трансформаційні процеси в середині держави, процес децентралізації актуалізують дослідження такого напрямку політики як «політика формування іміджу держави». Важливим доробком у цьому напрямі є кваліфікаційна наукова праця Осмоловської Анни Олександрівни.

На основі аналізу актуальності досліджуваної проблематики, теоретико- методологічних підходів до її вивчення, які існують на перетині політичних, економічних, соціальних наук, авторка окреслила основні завдання, навколо розв’язання яких задля досягнення поставленої мети і було побудовано дослідження. Слід зазначити, що структура роботи є цілком логічною, кожен із розділів завершується обгрунтованими висновками та має зв’язок з попереднім та наступним розділами роботи.

Біографія автора

Ya.B. Turchyn, Національний університет «Львівська політехніка»

доктор політичних наук, професор, професор кафедри політології та міжнародних відносин, директор Інституту гуманітарних та соціальних наук

##submission.downloads##

Опубліковано

2021-04-23

Номер

Розділ

Відгуки на дисертаційну роботу