Відгук 2 на дисертаційну роботу Кравченко Т.С.

Автор(и)

  • V.K. Malolitneva Державна установа "Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України"

Анотація

Не зважаючи на постійний науковий інтерес до проблем щодо реалізації та захисту права на ділову репутацію, значна частина питань, пов’язаних, у першу чергу, саме з використанням суб’єктами господарювання ділової репутації, потребує свого вирішення, що підтверджується у дисертаційному дослідженні. Посилення конкуренції для вітчизняних підприємств не тільки на національному рівні, але і міжнародному, призводить до появи все більш нових засобів боротьби за ринки збуту, у тому числі, шляхом використання недобросовісних практик, що посилюється розвитком технологій, які дозволяють більш агресивно впливати і спричиняти шкоду діловій репутації своїм конкурентам. Вказане робить ділову репутацію одним із найважливіших нематеріальних активів суб’єкта господарювання і актуалізує необхідність подальшого удосконалення діючих та розробки нових положень про підстави і способи захисту права на ділову репутацію.

Біографія автора

V.K. Malolitneva, Державна установа "Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України"

кандидат юридичних наук, учений секретар

##submission.downloads##

Опубліковано

2021-05-05

Номер

Розділ

Відгуки на дисертаційну роботу